dijous 28 2009

Crespells salats


Avui he fet Crispells salats de dues classes:
a) de lluç congelat de La Sirena
b) de verdures del brou d'ahir

Primer confiteu una ceba tendre i reserveu
 
Ingredients pels Crispells de lluç
3 talls de lluç congelat
un ou
farina (quantitat segons la consistència que els vulgueu donar)
una cullereta de llevat en pols Royal
sal
oli
pebre negre

En un plat fons remeneu l’ou, la farina i el llevat, hi afegiu el lluç net i trinxat, dues culleretes de ceba confitada, un polsim de sal i pebre. Fregiu amb oli d’oliva

Ingredients pels Crispells de verdures de brou
dues pastanagues bullides
un carbassó
ceba
col
una cullereta de llevat en pols Royal
sal
oli
pebre negre

Elaboració:
En un plat fons remeneu l’ou, la farina i el llevat, hi afegiu el trinxat de les verdures, dues culleretes de ceba confitada, un polsim de sal i pebre. Fregiu amb oli d’oliva
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...