dissabte 06 2009

Plats d'escurar neveres: plat de peix amb cloïsses


El plat d’avui serà el primer dels que anomenaré plats d’escurar neveres, com indica el seu nom cada plat estarà fet amb tot el que hagi quedat a la nevera de tota la setmana.


PLAT DE PEIX AMB CLOÏSSES

Ingredients:

Trossets de rap fregits, que havien quedat del dia anterior

Unes quantes de cloïsses

Un quart de pebrot vermell

Un trosset de porro

Dos tomàquets madurs

Un grapar de pèsols bullits

Un got de brou de peix congelat

Oli d’oliva, sal, pebre negre.

Sofregiu el porro, el pebrot i el tomàquet. Afegiu el rap, les cloïsses i el brou (descongelat) el deixeu bullir una mica abans d’afegir-hi els pèsols, el toc de sal i pebre.

Li deixeu fer la xup-xup i podeu afegir-hi una picada d’ametlles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...