dimarts 19 2010

Hamburguesa de Tofu i fruits secs

Com podeu veure, segueixo amb la cuina del Tofu i les hamburgueses, que, vario constantment d'ingredients per descobrir-hi nous sabors.

Avui, com diu el títol han estat acompanyades amb fruits secs, a més de poma laminada a la planxa.

Ingredients:
Tofu ecològic
1 clara d'ou
1 grapat de nous
1/2 grapat de panses de Corint
Sal i pebre negre
Oli d'oliva verge
1 llesca petita de pa de pagès torrada
1 polsim de julivert verd o sec com preferiu
1 branca d'escarola
1/2 poma pelada

Elaboració
Agafeu i xafeu el Tofu amb una forquilla. Poseu les nous, el pa esmicolat i la clara d'ou amb una batedora. Feu una pasta i afegiu-la al plat del Tofu, llavors hi poseu la sal, el pebre, i les panses. Feu les hamburgueses.

Poseu unes gotes d'oli d'oliva a la planxa calenta, escampeu-lo amb un paper de cuina i col·loqueu al damunt les hamburgueses i les làmines de poma pel voltant.
Quan estigui cuit emplateu i l'acompanyeu amb una mica d'escarola o pebrot escalivat i un raig d'oli d'oliva verge pel damunt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...