dijous 06 2011

Arròs amb tofu

Quan fas menjar per alguna persona vegetariana, t'has de trencar el cap, perquè els menjars no siguin ni repetitius, ni amb el mateix sabor.
Avui he tornat a experientar amb el tofu

Ingredients per a una persona:

1 pastanaga
1 ceba de Figueres
1/2 carbassó
2 tires de pebrot vermell escalivat
2 cullerades d'oli d'oliva
sal, pebre negre, herbes aromàtiques 
Un polsim de julivert
1 grapadet de pinyons
1 part d'arròs 3 d'aigua (perquè els fruit secs se'n porten molt suc)


Elaboració:
Poseu l'oli en una paella antiadherent, afegiu la verdura tallada i part del tofu

El tofu, és totalment insípit, per tant he partit el tofu i l'he fet de dues maneres. Un, com podeu veure a la fotografia, l'he passat per la batedora, amb julivert, sal i dues nous (volent simular carn picada) i l'altre l'he tallat a daus petits per tirar per sobre, junt amb unes tires de pebrot escalivat.

 Un cop cuites les verdures afegiu l'arròs, aigua i les tires de pebrot.
Les herbes i les espècies les hi tireu quan la cocció gairebé hagi acabat.

El resultat final, no us el puc mostrar del tot i, però he penjat un tros de la fotografia, perquè gairebé no arriba a taula.
El proper cop que el faci la canviaré.

Ha agradat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...