dilluns 07 2011

Fideus amb costella de porc

El plat d'avui és un altre clàssic de casa nostra. Econòmic, senzill i molt gustós.

Ingredients per a dues persones:
1 costella de porc grossa tallada
Fideus per guisar
4 tomàquets madurs
1/ceba de Figueres
Oli d’oliva
Pebre vermell dolç
Sal
Julivert
1 gra d’all
  
Preparació:
Passeu per l’un...dos...tres la ceba (deixeu-la a la textura que us agradi) i reserveu-la.
Passeu-hi també els tomàquets (també a la textura que us agradi) i reserveu-los.

Escalfeu aigua o brou en un pot i manteniu-lo calent.

Enrossiu els trossos de costella en una paella amb oli d’oliva. Un cop enrossits afegiu la ceba i l’all trinxat, coeu a poc a poc. Un cop cuita la ceba, afegiu el tomàquet i deixeu coure a foc lent. Tot seguit incorporeu el fideus sense deixar de remenar.
Anireu afegint aigua o brou calent, a mida que veieu que se'l beu, també anireu rectificant de sal.
El pebre vermell i el julivert l’incorporareu al guisat cap al final.

Estaven deliciosos...
Bon profit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...