diumenge 06 2011

Llagostins de la costa amb all i julivert

Un plat molt senzill, que millora si no es fa amb preses.

Últimament en prevenció de l’Anisakis, tant el peix com el marisc, primer els congelo.

Ingredients per a tres persones
12 llagostins grandets
2 alls
julivert
oli d’oliva
sal i pebre negre

Elaboració:

Descongeleu els llagostins, poseu-les-hi sal i pebre al vostre gust.
Trinxeu els alls pelats i el julivert.
Poseu un bon raig d’oli en una paella i quan estigui calent afegiu-hi els llagostins. Quan els tingueu cuits (punt de cocció al vostre gust també), retireu la paella del foc i reserveu els llagostins en una safata de servir.
Afegiu una mica més d’oli a la paella i torneu-la a posar al foc. Afegiu el trinxat d’all i julivert i feu un tomba i tomba. Tireu el preparat per a sobre dels llagostins i serviu-los calents.

Estan per sucar-hi pa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...