divendres 29 2011

Truita de bledes i patata al forn


L'apunt d'avui torna a ser per l'Anna que li vaig prometre una truita al forn encara que fos virtual.
Veureu que he mesurat a grapats i és perquè la truita d'avui substitueix la meva clàssica coca escura neveres.


Ingredients:
4 ous
1 pastanaga
1 grapat de bledes bullides
1 patata fregida
1 ceba de Figueres
8-10 olives negres
2 cullerades de crema de llet
2 cullerades de farina
2 culleretes de llevat en pols (opcional)
Sal i pebre al vostre gust
Oli d'oliva

Elaboració:
Preescalfeu el forn a 200º
Unteu una safata del forn amb mantega i empolvoreu-la amb farina
Talleu fina la patata i enrossiu-la en una paella amb oli d'oliva. Trèieu-la un cop cuita i deixeu-la escórrer en un colador. En el mateix oli coeu al dente la ceba i la pastanaga. Reserveu
Deixateu els quatre ous, afegiu les bledes, la farina i el llevat garbellat i la resta d'ingredients. Aboqueu la barreja a la safata, rectifiqueu de sal si ho creieu convenient i enforneu.

Temps aproximat 25 minuts però... com sempre, vigileu el vostre forn.
Estarà cuit si fent la prova de l'escuradents us surt sec.


                            





Espero que us agradi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...