dijous 26 2011

Torrada amb remenat d'espinacs

El plat d'avui és fruit del taller setmanal del cuiner Joan Dalmau, això sí, amb alguna variació.

El que em va cridar l'atenció va ser la manera curiosa de planxar les llesques de pa de motllo, abans de torrar-lo. Divertit i d'un resultat excel·lent

Ingredients per a tres torrades:

3 llesques de pa de motllo
300gr d’espinacs frescos (els he comprat nets de bossa)
2 ous
1 ceba de figueres
1 cullerada de crema de llet
2 tomàquets per decorar
Alfàbrega
Oli d’oliva, sal i pebre negre
1 grapat de pinyons

Elaboració:
Preescalfeu el forn.
Planxeu les llesques de pa ben finetes amb el corró, després poseu-les en una safata al forn i torreu-les per tots dos costats.
Talleu fineta la ceba i coeu-la amb un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal. Reserveu
Coeu amb poca aigua els espinacs, coleu-los i reserveu. Deixateu els ous en un plat.
En la mateixa paella que heu cuit la ceba passeu-hi els espinacs, els pinyons (no cal que els torreu si no voleu) i la ceba. Tireu-hi els ous i remeneu, després afegiu la cullerada de crema de llet i retireu. Feu una cocció suau.
Ara, ja podeu farcir la torrada i l’acabeu amb una rodanxa de Mozzarella un polsim d’alfàbrega i la poseu al forn. 

Decoreu el plat amb tomàquets partits i regats amb un rajolinet d’oli d’oliva per sobre.

Ideal per festes infantils, per berenars, per quedar encantat davant la tele... En fi, proveu-lo i ja em direu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...