dimarts 06 2011

Galetes de Nadal decorades amb glaça



Aquest apunt d'avui el dedico a la Noa i a la Greta, les alumnes més petites del Taller de postres. Com veieu mentre en Narcís preparava els torrons, les nebodetes de la Cristina el van retratar amb paper i llapis. Uns dibuixos preciosos, dues versions originals i ben diferents. La Noa us el presenta amb la seva bata de pastisser i la Greta en el moment d'ensenyar-nos gràficament el sucre a "punt volant".
Gràcies guapes!


Ingredients per fer la glaça (recepta de la Dolors de Gadgets)

3 cullerades soperes de clara d'ou a poder ser pasteuritzades
Suc de llimona colat
350g de sucre llustre (dependrà de la quantitat de suc de llimona que hi poseu)
Cornets fets amb paper vegetal o biberó de plàstic adient per aquest ús

Elaboració

La glaça que ara prepareu us ha de quedar més aviat espessa, perquè servirà per dibuixar un cordonet al voltant de cada galeta per tal de que us faci contenció quan ompliu amb glaça més líquida el seu interior.

Poseu les clares i el suc de llimona a la batedora. Seguidament, afegiu a poc a poc el sucre llustre i deixeu-lo amb la consistència que quedi enganxat a la vareta (no ha de muntar ni quedar a punt de neu). Si hi heu d'afegir líquid (aigua) feu-ho a gotes, mai a raig.

Si voleu fer-la de colors, només us cal separar-ne en diferents recipients i afegir-hi colorant en gel amb la punta d'un escuradents.

Per fer la glaça de farcir només cal que l'aclariu amb aigua. Ens va recomanar deixar-la amb una consistència tipus iogurt. Apliqueu aquesta glaça a l'interior de la galeta i quan el cordonet estigui una mica sec.

Aquí us deixo els models que he fet avui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...