dilluns 27 2012

Peus de porc amb prunes i panses


Tinc una olla a pressió i n'hi trec poc profit. He pensat que a partir d'ara, hi cuinaré diferents plats.
Les coses a l'olla pressió es couen en un plis plas, per aquest motiu, resulta molt útil si es treballa fora de casa. Cal però, tenir el cap al seu lloc i vigilar molt per això quan la faig servir procuro no moure'm del seu voltant i està pel que estic fent.
Els peus de porc d'avui els he comprat bullits i pel sofregit
ara hem agafat el sistema de fer un gran sofregit el diumenge per utilitzar-lo segons ens faci falta durant la setmana. 

No us estranyeu si alguns cops veieu que poso dues o tres cullerades soperes de sofregit en comptes d'explicar com he fet el sofregit. El gust l'anem variant cada setmana segons la verdura que hi posem.

Ingredients per a dues persones
2 peus de porc bullits
4 cullerades soperes de sofregit (pebrot vermell, tomàquet, ceba de figueres, pastanaga, albergínia i oli d'oliva verge)
2-3 gots d'aigua
1 gotet de vi blanc
2 grans d'all
6 prunes seques
Un grapat de panses de Màlaga
Sal i pebre
Una fulla de llorer


Elaboració
Temps d'elaboració a l'olla pressió 15 minuts. L'aigua i el vi ha de cobrir dos dits els peus per a sobre. 
Sobretot feu servir l'olla pressió segons les instruccions del fabricant!


Ah! No us descuideu de sucar-hi pa!



Últims dies per les inscripcions del Taller de pa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...