dimarts 12 2012

Mel i mató amb sardana* de maduixots

Per fi, aquest mes vaig bé de temps per presentar la proposta al  Memòries d'una cuinera. Sempre ho enganxo pels pèls.

 Ingredients per a dues persones

1 litre i mig de llet fresca ecològica
1 llimona
6 maduixots
2 culleradetes de mel

Elaboració

Prepareu el mató segons l'enllaç que us deixo aquí i que vaig publicar ja fa un temps. Un cop cuit i escorregut deixeu-lo refredar.

Renteu i talleu a làmines les maduixes i repartiu-les al voltant d'un motlle rodó o quadrat.

Un cop fred el mató aixafeu-lo amb una forquilla i ompliu l'interior del motlle. A sobre una o dues culleradetes de mel i la decoració al vostre gust!




*Sardana premeu aquí
Per acabar m'avanço fins i tot al Nadal i us penjo aquest vídeo de YpuTube, perquè l'apunt d'avui m'ha fet pensar en aquesta cançó que cantavem de petits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...