dijous 14 2012

Crema de patata de Jordi Anglí



He vist al cuiner Jordi Anglí en el programa Plats del Canal 9 quan preparava una crema de patata amb salmó fumat.
M'agrada la seva cuina per la senzillesa dels seus plats, per la cura que té al preparar-los i la manera d'explicar-los.
Per fer la crema d'avui l'he seguit pas a pas tret del salmó fumat que no en tenia. Ha resultat un plat deliciós.

Ingredients per a 2 persones:
3 patates grans Monalisa
1 ceba de figueres grosa
25g de mantega
Aigua o brou
20g de crema de llet
Oli d'oliva verge

Elaboració
Talleu a làmines la ceba ben prima i poseu-la a foc lent amb la mantega, una mica de pebre i sal.
Mentrestant peleu i talleu també les patates a làmines fines.
Quan la tingueu tallada i la ceba cuita al vostre gust, afegiu-la a la cassola, remeneu i després de donar-hi unes voltes afegiu l'aigua o el brou (jo hi he posat aigua).
Quan la patata estigui cuita afegiu la crema de llet (deixeu-la bullir un minut i rectifiqueu de pebre i sal). Tot seguit passeu-la pel Turmix i afegiu o decoreu al vostre gust.
Com veureu jo l'he acompanyat amb pa ecològic.

Boníssima!!!!


Si voleu veure el vídeo i escoltar els seus consells premeu aquí



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...