dimarts 22 2013

Cigrons i bacallà




Ingredients per a dues persones
250g de cigrons cuits
2 talls de bacallà remullat
2 tomàquets mitjans
1 ceba mitjana
1 pebrot vermell petit
1 fulla petita de llorer
Oli d'oliva verge

Elaboració
Enfarineu el bacallà i fregiu-lo tomba i tomba en una paella amb oli d'oliva. Reserveu-lo escorregut en un paper de cuina absorbent.
Escaldeu amb aigua bullent els tomàquets i peleu-los.
Trinxeu amb una batedora de mà la ceba i els tomàquets fins a deixar-los molt fins.
Renteu el pebrot i talleu-lo a quadrets.
Poseu un raig d'oli d'oliva en una paella al foc i tireu-hi les verdures. Sofregiu.
Quan el sofregit estigui a punt afegiu els cigrons escorreguts, el bacallà, una fulleta de llorer i una rajolí d'aigua.
Deixeu fer la xup-xup i ja està!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...