dimecres 02 2013

Galetes sense feina




 Si voleu fer galetes sense feina us recomano que proveu de fer aquestes. Les vaig fer amb un obrir i tancar d'ulls i van quedar boníssimes.
Hi podeu afegir fruits secs si voleu, com ara nous o avellanes trinxades. Us ho deixo al vostre gust.
En surten unes 25 peces depenent de com les feu de grans.
Ingredients:
130g de sucre llustre
130g de mantega a temperatura ambient
1 ou petit
330g de farina
1 culleradeta de vainilla
Llagrimetes de xocolata

Elaboració:
1. Preescalfeu el forn a 200ºC
2. Poseu la mantega, l'ou i el sucre al got de la Thermomix (ho podeu fer a mà si voleu) durant 15 segons a velocitat 4.
3. Afegiu la farina, la sal, (els fruits secs si n'hi heu posat) i les llagrimetes de xocolata. Tapeu el got i poseu l'espàtula del robot pel broc (ja sabeu que l'espàtula de la Thermomix està molt ben dissenyada per fer a la vegada de tap i te la mida justa perquè no toqui les ganivetes i es pugui remenar bé). Poseu el got amb posició tancat programeu 30 segons i a velocitat espiga mentrestant remeneu amb l'espàtula
4. Ha de quedar una massa no lligada (veieu la fotografia). Poseu-la en un plat o safata i feu boletes amb les mans. Aixafeu-les damunt de paper de forn o Silpat i abans d'enfornar pinteu amb ou batut.
5. Temps aproximat de cocció uns 25 minuts (depenent com sempre de cada forn). De fet veureu que els costat comencen a estar daurats. No les feu gaire gruixudes.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...