dilluns 14 2013

Literalment: jugant a cuinetes!




ELABORACIÓ DEDICADA als menuts de la casa. Si no teniu la joguina, ho podeu fer a mà!
 
Aquest cap de setmana he jugat a cuinetes. Primer a casa fent proves amb la joguina Baby Thermomix, perquè ahir havia de compartir joc amb unes noietes molt expertes: la Clara, la Marta i la seva amiga.
Em van proposar preparar mini magdalenes amb elles i con que encara no havia estrenat la joguina vaig preferir fer primer una prova a casa.
Va ser un encert, perquè vaig fer algun canvi en la proporció i algun retoc als ingredients de la recepta que crec va millorar-ne el resultat. Sapigueu però, que no deixa de ser una joguina...


Ingredients
1 ou
5 cullerades rases de sucre llustre
3 cullerades d'oli d'oliva suau
4 cullerades de llet
5 cullerades rases de farina
1 culleradeta de llevat químic
Un polsim de pell de llimona
Motlles petits de paper per fer magdalenes

Elaboració
Demaneu que preescalfin el forn a 180ºC
1. Prepareu els motlles de paper per fer magdalenes.
2. Prepareu la farina i aboqueu-hi la culleradeta de llevat, passeu-la  per un colador perquè no us quedin grumolls. Reserveu-la pel final
3. Separeu la clara del rovell i poseu-los cadascú en un bol diferent.
4. Poseu la papallona al bol del joguet. Engegueu prement el botó d'engegar (veieu fotografia) i tireu-hi la clara, el sucre llustre i el polsim de llimona. Programeu el temps amb el selector de velocitat (+ -) a 01,30 i poseu el selector de velocitat al número 6.
5. Aboqueu pel broc del bol i sense destapar, l'oli i la llet. Torneu a prémer els botons de temps (+ -) i programeu-los a 00:30 segons i el selector de velocitat a 4.
6. Ara pugeu el selector de velocitat a 6 i aboqueu-hi la farina deixeu que barregi 3 segons i quan sentiu el xiulet, obriu la tapa i amb l'ajuda l'espàtula de la Baby feu baixar la farina dels costats i remeneu a poc a poc amb la mateixa espàtula.
7. Aboqueu la mescla als motlles de paper però sense omplir-los del tot.
8. Demaneu que els enfornin durant 15 minuts.

Llestos!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...