dimecres 06 2013

Galetes amb farina d'espelta i garrofa




Ingredients
180g de farina d'espelta
60g de sucre morè
20g de farina de garrofa
120g de mantega pomada
1/2 ou

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC

Feu un volcà amb les farines i al mig el sucre i la mantega. Tot ben barrejat i un cop ben barrejat afegiu l'ou, a cada volta de volcà que deu amb la mà, aneu incorporant la farina dels voltants a poc a poc. 

Treballeu amb les mans i com ja és normal amb aquest tipus de pastes no amasseu gaire. Feu una bola i tapeu-la amb film. Deixeu-la reposar a la nevera una mitja hora.
Passat aquest temps aneu agafant  boles i esteneu-les amb el corró entre dos papers de forn . Gruix uns 3-4mm. 

Enforneu durant 10-12 minuts. 

Han quedat genials!


Aquesta elaboració ha estat feta amb productes ecològics i ous de gallines criades en llibertat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...