divendres 01 2013

Llom de conill al forn farcit amb verdures




Aquest plat l'inclouré a l'apartat de cuina de carmanyola perquè és una opció genial per emportar.  
Us deixo un enllaç que parla de les propietats nutricionals de la carn de conill.


Ingredients per a dues persones
1 llom de conill desossat
1 tros de pebrot vermell
1 pastanaga mitjana
1 tros de porro
1/2 de ceba mitjana
1 got de brou de pollastre
Uns brots de bròquil (els meus els tenia congelats)
Oli d'oliva verge
Sal, pebre
1 rajoli de vinagre de poma

Elaboració
Preescalfeu el forn a 200ºC
Salpebreu el  llom de conill
Talleu a daus petits les verdures i tireu-hi un polsim de sal.
Poseu un raig d'oli d'oliva en una paella i tireu-hi les verdures. Deixeu-les enrossir una mica (de fet ja es couran al forn).  Reserveu  un parell de cullerades d'aquestes verdures.
Tireu  un raig de llet i una culleradeta de farina a la paella on us hi ha quedat les verdures, per tal de fer  una beixamel suau.
Farciu els lloms de conill amb la beixamel  de  verdures i tanqueu amb un escuradents.
Aboqueu el got de brou i el rajolí de vinagre en una safata petita de forn i poseu-hi  les verdures reservades i a sobre d'elles,  els farcells de conill.
Enforneu. De tant en tant tireu-hi una mica de brou per a sobre.
Quan el tingueu cuit retireu el conill i passeu pel "turmix" la salsa de la safata. Si us ha quedat clara la podeu espessir amb una mica de farina. Serviu amb aquesta salsa per a sobre.





 Plat elaborat amb aliments ecològics, tret del conill.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...