diumenge 24 2013

Pop cakes amb oli d'oliva






Què bons els diumenges xocolaters! Feia dies que em rondava aquesta idea pel cap i avui per fi he posat fil a l'agulla.

No sabia si presentar aquesta elaboració a la cita del Memòries d'una cuinera, espai on m'agrada molt participar i compartir i, que per un motiu o un altre m'he perdut dues propostes.

Tot i que aquest mes va de bombons i que la meva elaboració no porta aquest títol, aquest matí he pensat que no deixa de ser un bombó.


Ingredients per unes 20 unitats
2 ous mitjans
100g de sucre morè
100g d'oli d'oliva
110 g de farina
1/2 sobre d'impulsor
Pell de taronja ratllada
Cobertura de xocolata negra
Cobertura de xocolata blanca
1/2 culleradeta de cafè d'extracte de vainilla
Aparell elèctric per fer aquest tipus d'elaboracions

Elaboració
1. Endolleu l'aparell de fer popcakes perquè s'escalfi
2. Poseu la pell de taronja tallada sense gens de part blanca, els ous i el sucre al got del robot de cuina. Programeu cinc minuts a velocitat 5.
3. Afegiu l'oli i programeu 15 segons a velocitat 5.
4. Incorporeu la farina i l'impulsor. Programeu 8 segons velocitat 5.
5. Poseu la massa en una mànega pastissera i ompliu els motlles de la màquina de fer popcakes
6. Deixeu coure durant 13 minuts.
7. Un cop cuits traieu-los i deixeu refredar
8. Cobriu-los amb xocolata negra temperada i decoreu-los amb uns tocs de xocolata blanca
9. Presenteu a sobre de petifús de paper

Si voleu un cop tingueu la xocolata seca, podeu farcir-los una mica per la part de baix amb melmelada.



Aquesta elaboració ha estat feta amb la majoria dels ingredients ecològics: farina d'espelta eco, ous de pagès i xocolata ecològica i de comerç just.

Espero que us agradi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...