dijous 04 2013

Arròs i bledes al vapor




Fer regim no és gens avorrit si penses i gaudeixes preparant els plats. Avui us presento un altre plat de cuina delicada. (us deixo l'enllaç per veure més plats delicats)


Ingredients per l'arròs i les i bledes per a 6 persones
800g d'aigua
1 culleradeta de sal
1 gra d'all
350g d'arròs
1 manat de bledes
1. Poseu l'aigua, la sal, el gra d'all i el cistell buit al got del robot. Programeu 7 minuts a temperatura Varoma, velocitat 1 per tal de que s'escalfi l'aigua.
2. Obriu la tapa i tireu l'arròs a dins la cistella.
3. Col·loqueu  l'accessori  Varoma amb les bledes netes i tallades a dins. Programeu 14 minuts, temperatura Varoma i velocitat 4. Un parell de cops, retireu l'accessori Varoma i remeneu amb l'espàtula de la Thermomix l'arròs. No us oblideu tornar a col·locar l'accessori Varoma cada cop.
4. Quan hagi passat aquest temps comproveu que les verdures i l'arròs estan al vostre gust. Queden al "dente" però si us agrada més cuit deixeu uns parell o tres de minuts més.
Recordeu que per treure la cistella de l'arròs heu de fer-ho amb l'espàtula del robot que porta un tall al darrera per enganxar-la.




Més ingredients
Gírgoles
Julivert
Ametlles crues
2 pits de pollastre tallat a filets

Elaboració
Renteu, saleu i coeu a la graella les gírgoles i les filets de pollastre.

Muntatge del plat
Alterneu una capa d'arròs i una de bledes. Acabeu amb les bledes. Al voltant poseu-hi les gírgoles, el pollastre i una mica d'ametlles picades a sobre.

Com sempre, podeu fer-ho a la manera convencional.


Aquesta recepta ha estat elaborada amb productes eco bledes, arròs... Pollastre ecològic i julivert del meu test del balcó.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...