dilluns 29 2013

Creps de melmelada d'albercocs




No m'he adormit!!! Aquest cop per pels, però he fet la proposta del Memòries d'una cuinera que tenen la paciència i passió de mantenir: Amb idees a la llengua, Coses de Llàbiro i El món de juju.
He de dir que ha estat una tarda genial perquè no vull dir ni els anys que no en feia i molt menys amb una crepera regal de subscripció de la revista Cuina. No trobava mai el moment de provar-la.

Ingredients
250g de farina
1/2 litre de llet semi
2 ous de pagès
1 cullerada d'oli d'oliva verge
1 pessic de sal


Elaboració
1. Poseu al bol del robot de cuina Termomix tots els ingredients. Primer els líquids i per últim la sal i la farina. Programeu 20 segons a velocitat 4.
2. Col·loqueu la barreja en un bol ample i cap a la nevera al menys 30 minuts. Li he deixat més estona perquè després d'esbandir el bol de la màquina hi he preparat una altra elaboració.
3. Passat el temps prepareu una crepera o paella antiadherent al foc. Tireu unes gotes i escampeu amb paper absorbent per tota la base. Quan la veieu calenta tireu un cullerot de massa al centre i escampeu fins a cobrir-lo.
4. Quan tingueu un costat cuit, doneu la volta.
Poseu-los en un plat de la mida del crep. El farciment dels de casa ha estat una melmelada d'albercocs i empolvorats de cacau pur.
 
Una senzilla delícia!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...