Aquí hi trobareu un recull de receptes poc elaborades, que poden servir d'orientació per confeccionar menús especialment personalitzats per a totes aquelles persones que per a una raó o una altra han de condimentar poc els aliments.
Espero que us agradinFeu un "clic" sobre les lletres i entrareu a la recepta
Arròs amb llet
Arròs blanc al vapor
Arròs bullit amb carbassó
Arròs bullit amb pèsols
Calçots al vapor
Caldet de verdures amb pollastre
Crema de pèsols senzilla
Canelons de mató i melmelada de carbassa
Espatlles de conill al vapor
Escudella senzilla
Flams d'ou al vapor
Hamburgueses d'espinacs i vedella
Iogurts fets a casa
Llenguado a la papillota
Llibrets de llom al forn
Mandonguilles de sípia
Mató cassolà
Niu de bleda i arròs amb ous al forn
Pastís de verdures
Pa o pastís de verdures (2)
Pastissets de bledes i patates
Patata i mongetes tendres al vapor
Pomes al vapor
Puré de verdures
Puré de carbassa
Puré de llenties sense pell
Sopa de pasta i arròs
Sopa de sèmola d'arròs
Truita de verdures a la planxa
Truita de clares d'ou
Truita d'escarola
Truita d'espàrrecs
Verdures a la papillota
També us pot interessar: cuina i càncer del cuiner Joan Dalmau
Veure recomanacions sobre l'alimentació equilibrada aquí